Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Welkom Sandra Kwakman

Sandra Kwakman

Nieuwe coördinator Budgetmaatje in Súdwest Fryslân

Afgelopen maart werd ik door Jan Bosman gebeld met de vraag of ik de functie van Kees van Kordelaar als coördinator van het project Budgetmaatjes in de gemeente Súdwest Fryslân wilde overnemen. Daar moest ik wel even over nadenken want het zijn grote schoenen om te vullen. Ik ben sinds eind 2015 als vrijwilliger een budgetmaatje en was dus wel bekend met het project en een beetje met welke rol Kees daarin vervulde. Het is een prachtig project dat met vele enthousiaste vrijwilligers al heel veel mensen heeft geholpen de afgelopen jaren. Ik zal de komende tijd proberen als coördinator het project voort te zetten zodat we de mensen, die hulp nodig hebben op financieel gebied, kunnen blijven helpen. De enthousiaste vrijwilligers die hun tijd en kennis daarvoor inzetten zijn daarbij van cruciaal belang en samen kunnen we dit mooie project blijven voortzetten. Mocht u ons team graag willen versterken of heeft u misschien hulp van een maatje nodig, dan kunt u mij altijd bellen.

Sandra Kwakman, skwakman@solidairfriesland.nl, 06-51809996