Vertrouwenspersoon

Hallo, mijn naam is Jolanda Bergsma en ik ben extern vertrouwenspersoon bij Solidair Friesland. Ik woon in Jubbega en houd daar ook praktijk. Vanuit mijn belangrijkste waarden respect, vertrouwen en integriteit begeleid ik verschillende mensen. Dit maakt mijn aanpak persoonlijk en passend. Klanten noemen mij nuchter, praktisch en laagdrempelig.

Luisterend oor

Ik ben voor jou een luisterend oor, een uitlaatklep. Mocht je te maken hebben met ongewenst gedrag zoals (seksuele) intimidatie, pesten, discriminatie, agressie/geweld, misstanden of andere problemen, dan kun je bij mij terecht. Samen gaan we dan kijken wat er mogelijk is. Ik bied jou ondersteuning en begeleiding.

Bereikbaarheid

Je kunt mij telefonisch bereiken op het nummer 06 19481018 of via de mail: jolanda@sintag.nl. Ik ben van maandag tot en met vrijdag bereikbaar. Mocht ik binnen het aangegeven tijdsbestek op enig moment niet bereikbaar zijn, dan reageer ik zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 24 uur. Als het beter is om elkaar persoonlijk te treffen, dan maken we daarvoor een afspraak in een voor jou veilige omgeving waar je vrijuit kunt spreken.

Hartelijke groet,
Jolanda Bergsma,
gecertificeerd vertrouwenspersoon LVV

https://sintag.nl/externe-vertrouwenspersoon/