Stemtiendaagse van de Appeltjes van Oranje: stem tussen 12 en 22 januari op Friend4Friend!!

Morgen start om 8.00 uur de Stemtiendaagse van de Appeltjes van Oranje, spannend! We hebben jouw hulp en van je netwerk nodig om zoveel mogelijk stemmen voor friend4friend te krijgen om kans te maken op ons appeltje en € 25.000, die we weer kunnen gebruiken om nog meer jongeren te helpen.

Hoe kun je vanaf morgen en tot 21 januari helpen?
Gebruik WhatsApp

Breng iedereen in je netwerk via WhatsApp op de hoogte en verspreid de stemlink. Je kunt één bericht naar meerdere contacten tegelijk sturen. Dit doe je met de Verzendlijst-functie, te vinden in de WhatsApp app.

Hoe maak je een verzendlijst

Nog niet met een verzendlijst gewerkt en heb je een iPhone klik dan naar https://faq.whatsapp.com/iphone/chats/how-to-use-broadcast-lists/ voor een instructie. Heb je een Android telefoon klik dan naar https://faq.whatsapp.com/android/chats/how-to-use-broadcast-lists

Voorbeeld tekst WhatsApp

Ter inspiratie hieronder twee tekstjes voor je WhatsApp bericht, deze mag je naar eigen inzicht aanpassen. Je mag ook zelf een tekst maken, vergeet de stempagina link niet https://www.appeltjevanoranje.nl/projecten/friend4friend

——————————–

Voorbeeld tekst 1

Hey! Ik heb jouw hulp en stem nodig.

Met friend4friend maken we kans op een Appeltje van Oranje uit handen van onze Koning én € 25.000,- om nog meer jongeren te helpen. Daar zijn we super trots op. Help ons om te winnen en stem via https://www.appeltjevanoranje.nl/projecten/friend4friend op ons, want jouw stem dóet ertoe!

Heel erg bedankt!

PS Ken jij nog meer mensen die ook op friend4friend moeten stemmen? Stuur dit bericht dan snel door!

————————————————

Voorbeeld tekst 2

Met friend4friend zijn we geselecteerd voor een Appeltje van Oranje! Met deze prijs geeft het Oranje Fonds dit jaar erkenning aan projecten rondom het thema Kansengelijkheid voor álle jongeren. Om deze prijs, die bestaat uit een bronzen beeldje uit de handen van Koning Willem-Alexander én € 25.000,-, te winnen hebben we jouw stem nodig!

Op friend4friend stemmen doe je in een minuut via https://www.appeltjevanoranje.nl/projecten/friend4friend

Jouw stem doet ertoe en bedankt voor je steun en stem!

PS Ken jij nog meer mensen die ook op friend4friend moeten stemmen? Stuur dit bericht dan snel door.

——————————–

Om het bericht meer te laten opvallen kun je ook het bovenstaande beeld toevoegen of eventueel een eigen friend4friend foto.

Tot slot
Alvast bedankt voor jullie medewerking! Morgen gaat de campagne beginnen, dan deel ik ook met jullie de Facebook items.

Je kunt via LinkedIn, Facebook en Instagram het friend4friend bericht leuk vinden en delen, zie

Mocht je een eigen bericht willen maken maak dan gebruik van de hashtags
#appeltjes2022 #oranjefonds #jijdoetertoe #appeltjevanoranje #kansengelijkheid #friend4friendNL
en de foto