Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

St. Christoffel PCI doet mee met Budgetmaatje

In 2024 hebben wij de PCI van de Heilige Christoffelparochie mogen verwelkomen bij het Budgetmaatjesproject. Deze parochie heeft zeven locaties: Bakhuizen, Balk, Woudsend, Sloten, Lemmer, Joure en Sint Nicolaasga. Wij zijn ontzettend blij dat de PCI van de Heilige Christoffelparochie ook meedoet en dit project ondersteunt. Wij zien dat de vraag naar Budgetmaatjes alleen maar toeneemt.

Momenteel merken wij dat het voor veel mensen minder gemakkelijk is om rond te komen. We zien dat bestaanszekerheid vooral voor de middeninkomens in toenemende mate een zorg is. De aanvragen voor een Budgetmaatje nemen steeds meer toe. Dus extra vrijwilligers zijn welkom! Als vrijwilliger krijg je ondersteuning, training en is er een coördinator (Chantal Udema) waar je op terug kunt vallen. Van de vrijwilligers horen we terug dat het mooi en dankbaar werk is.

Binnenkort wordt in Bakhuizen en Woudsend een presentatie geven waarin wordt uitgelegd wat het Budgetmaatjesproject inhoudt. Kom gerust langs! Indien je vrijwilliger wilt worden, leg dan contact met Chantal Udema en stuur een mailtje naar cudema@solidairfriesland.nl of bel naar 06-35 62 65 92.