Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Solidair Friesland en de gevolgen van corona

Solidair Friesland heeft uiteraard de medewerkers opgeroepen vanuit huis te werken. Via hen zijn ook de maatjes en vrijwilligers gevraagd om alle afspraken af te zeggen, en de richtlijnen van de overheid te volgen en door te geven aan de vrijwilligers. We hebben zelfs gevraagd om extra terughoudendheid, gezien de kwetsbare groepen waarmee wij en de vrijwilligers werken.

Waar het kan wordt geprobeerd extra attent te zijn. Hopelijk kunnen de telefoon en de sociale media voor een deel tegemoetkomen aan de behoefte aan juist nu zo waardevolle contacten.

En misschien kunnen we – zolang de post nog wordt bezorgd – kaartjes sturen of een brieven schrijven. De postzegels kunnen gedeclareerd worden.

Laat het ons gerust weten wanneer wij u kunnen helpen bij uw vragen. Dat kan bij een van onze medewerkers waarmee u vanuit uw functie of vrijwilligerswerk contact heeft. Of geef het door via info@solidairfriesland.nl, of via de contactpagina van onze website. Telefonisch kan natuurlijk ook. De berichten worden dagelijks afgeluisterd. Langs deze wegen  kunt u ons voorbeelden doorgeven van mooie ervaringen, waarin ‘mensen voor mensen’ zijn. Juist nu!