Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Oproep: verhalenvertellers en accommodaties gezocht voor Verhalenavond 2021

Op 26 november 2021 is er weer een Verhalenavond! Het thema van dit jaar is ‘Taal fan myn hert’, een breed thema waar een scala aan verhalen over te vertellen is en dat is precies de bedoeling. Honderden vertellers in heel Fryslân op bijzondere locaties. Ontmoeten, dat is waar we naar verlangen en dat is waar Verhalenavond in uitblinkt.
Tijdens Verhalenavond worden namelijk verhalen verteld op heel diverse locaties zoals kerken, bibliotheken, musea, huiskamers, kelders, plekken waar je normaal gesproken misschien niet zo snel naar binnen gaat. Het thema van dit jaar is ‘Taal fan myn hert’, een verhaal kan bijvoorbeeld gaan over je moederstaal en je afkomst, herinneringen aan de kindertijd, een vurige passie die je hebt voor iets of over liefde voor een speciale taal. Verhalenavond 2021 ‘Taal fan myn Hert’ is een productie van Pier21 in samenwerking met Solidair Friesland.
Aanmelden kan via www.verhalenavond.nl, we hopen dat jullie zoveel mogelijk meedoen en dat in het bijzonder ook veel kerken de deuren openen op 26 november en dat ook daar verhalen te horen zijn!

>> Download hier de flyer