Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Zeven Dagen in druk en digitaal

Archief Jaarverslaf 2018-2019 / maart 2020

Solidair Friesland geeft onder de naam Zeven Dagen een gedrukte en een digitale nieuwsbrief uit. De inhoud hiervan verschilt. De gedrukte Zeven Dagen verschijnt minstens één keer per jaar als themanummer en bevat meer achtergrondinformatie. Met de Zeven Dagen Digitaal kunnen we u beter op de hoogte houden van actuele ontwikkelingen. Bovendien verschijnt deze vaker: we denken aan zeven keer per jaar. Dit vanwege de symbolische betekenis van het getal zeven, maar ook omdat we u willen informeren wanneer er voldoende relevant nieuws te melden is. U kunt zich voor beide of voor een van beide edities van de Zeven Dagen aanmelden. U dient zich voor elke editie apart aan te melden.

Zeven Dagen in druk
U kunt zich voor toezending van de papieren nieuwsbrief aanmelden via het onderstaande formulier.

  Zeven Dagen digitaal
  U kunt zich via het onderstaande formulier aanmelden voor de digitale Zeven Dagen

  Zeven Dagen Digitaal aanmelden

  * Verplicht invullen
  Email Format

  Klik hier voor ons archief

  U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@solidairfriesland.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

  We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw gegevens zullen voor verwerking worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.