Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Nieuwe collega’s bij Solidair

Vanuit project Noodopvang Oekraïense vluchtelingen verwelkomen wij 2 nieuwe medewerkers: Anouck en Bernou. Samen met hen kunnen we meer activiteiten opzetten voor de Oekraïense vluchtelingen in de noodopvanglocaties in gemeente Leeuwarden. En Nienke helpt ons als communicatiemedewerker om bij meer mensen meer van Solidair bekend te maken. Ze stellen zich graag even voor.

De noodopvanglocaties zijn het afgelopen jaar gegroeid van 2 naar 4 locaties, ons werk is hierdoor ook flink meer geworden. We zijn heel erg blij om Anouck en Bernou in ons team te hebben! Ze stellen zich kort voor.

Bernou

Hoi! Ik ben Bernou, 39 jaar en woon met mijn Roemeense rescuehondje Donna in Leeuwarden. Als psycholoog in Groningen afgestudeerd, ontwikkelde ik me al snel als ondernemer in het festivalwerk. Met vrienden richtte ik onder andere Welcome to The Village in Leeuwarden op. Nu werk ik bij het Noordelijk Filmfestival als coördinator Maatschappelijke Impact en daarnaast doe ik ZZP-klussen als conceptbedenker, coach en adviseur.
In mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in, met Donna, en/of om vogels te kijken. Verder houd ik van roadtrips, racefietsen, uit eten en borrelen met vrienden, lezen en muziek luisteren (van Hazes tot chansons en Radiohead). Je kunt me wakker maken voor een tripje naar de Waddeneilanden. Bij Solidair werk ik sinds januari twee dagen per week met Geeske en Anouck aan het Oekraine-project, mooi om dit bijzondere werk te mogen doen!

Anouck

Ik ben Anouck Tichelaar, ik ben 18 jaar en ik zit in het laatste jaar van mijn mbo studie. Ik ben erg actief op het voetbalveld en geef training aan twee teams. Daarnaast doe ik veel vrijwilligerswerk in mijn wijk en lees ik af en toe een boek. Nu werk ik als Projectmedewerker voor vluchtelingen bij Solidair Friesland. Ik ben hier vanuit mijn stage beland en ik hoop hier nog veel meer mooie dingen op te mogen zetten samen met mijn collega’s.

Nienke

Hi! Ik ben Nienke, 21 jaar oud en ik ben afgelopen schooljaar afgestudeerd aan de opleiding AV-specialist (Film & Media). Ik ben mijn eigen filmbedrijfje begonnen en heb afgelopen zomer het zomerprogramma mogen vastleggen in een aftermovie voor Solidair Friesland. Dat was echt superleuk! In mijn vrije tijd ben ik veel aan het sporten en vind ik het leuk om met vrienden leuke dingen te doen. Ook wil ik heel graag meer van de wereld zien en mooie reizen maken.
Ik ben sinds januari in dienst bij Solidair als Communicatiemedewerkster voor 12 uur in de week en ik hoop nog meer zichtbaarheid te kunnen creëren voor het mooie werk dat mijn collega’s hier verrichten!