Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kennismaken met Feike Kooistra

Feike

Hallo allemaal. Mijn naam is Feike Kooistra en sinds 16 juni in dienst bij Solidair Friesland als coördinator vrijwilligerswerk voor het woonkamerproject. Daarnaast zal ik worden ingezet bij het project nazorg ex-gedetineerden, voor zover hier voldoende financiële middelen voor beschikbaar komen. Het werk bij Solidair Friesland combineer ik met een baan als begeleider in de gehandicaptenzorg. Eerder ben ik coördinator geweest bij een instelling voor opvang (daklozen) en ontmoeting (eenzame mensen). Naast mijn betaalde werk doe ik vrijwilligerswerk bij Exodus, een organisatie die zich inzet voor gedetineerden en ex-gedetineerden.
Maatschappelijk van nut zijn is voor mij erg belangrijk, aandacht voor de medemens is mijn belangrijkste drijfveer. In die zin is mijn nieuwe baan mij, denk ik, op het lijf geschreven.
Iets over mij persoonlijk. ik ben 59 jaar, getrouwd met Wil en we hebben twee – nog studerende – zoons. In mijn vrije tijd lees ik graag, luister naar (klassieke) muziek, tennis ik en geniet ik van de vrije natuur.