Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ga je ook mee naar The Passion in Harlingen?

Naar The Passion in Harlingen

Vanuit Solidair Friesland gaan we met jongeren die meedoen aan het project friend4friend, Oekraïense jongeren, aangevuld met andere geïnteresseerde jongeren (ca 16-30 jaar) op donderdag 6 april naar The Passion in Harlingen. In The Passion wordt het verhaal verteld van de laatste dagen van het leven van Jezus Christus. Dit oude verhaal laat ook in onze tijd zien dat lijden niet het laatste woord heeft.

Rond 16.00 uur zal er vanuit Drachten een bus vertrekken om de jongeren uit Drachten en omgeving naar Leeuwarden te brengen. Het vertrekpunt wordt op een later moment bekend gemaakt.
Inloop is vanaf 16.30 uur en om 17.00 uur starten we eerst met een gezamenlijke maaltijd. De plaats wordt na aanmelding nog doorgegeven. Omstreeks 19.00 uur vertrekken we met de bus naar Harlingen waar we rond 19.30 hopen aan te komen.
Tussen 20.30-22.30 zal The Passion zich afspelen. We hopen dat we een goede plek zullen hebben!

Na afloop gaan we met elkaar weer richting de bussen. Er zullen uitstapmomenten zijn in Franeker, Leeuwarden en Drachten. Afhankelijk van de plaatsen waar ieder vandaan komt, zijn één of twee andere uitstapplaatsen ook mogelijk. Houd tijdens de terugreis contact met je familie zodat ze je weer kunnen ophalen bij het uitstappunt. De uitstappunten maken op een later moment nog bekend.

Als je meewilt, geef je dan zo snel mogelijk op via de mail passion2023@solidairfriesland.nl.