Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Even voorstellen…

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Kimberly Koopstra en ik loop stage bij Solidair Friesland. Ik ben 18 jaar oud en doe de opleiding Sociaal Werk op het ROC Friese Poort in Leeuwarden. Ik loop hier samen met Fenna Janssen stage voor 1 jaar. Wij zijn vooral betrokken bij het maatjesproject New@home. Dit zullen wij enigszins ook begeleiden.

Ik vind het stage lopen bij Solidair Friesland erg leuk. Iedereen die hier werkt is vriendelijk en er hangt een gezellige sfeer. Ik hoop hier veel te leren, en ik heb er ook erg veel zin in.

Mijn naam is Fenna Janssen en ik loop stage bij Solidair Friesland. Ik ben 19 jaar oud en ik volg de opleiding Sociaal werk op het ROC Friese Poort. Ik ga een 1 jaar lang stage lopen bij Solidair Friesland samen met Kimberly Koopstra. Wij zullen voornamelijk werken aan het maatjes project New@Home en dat enigszins begeleiden. Stage lopen bij Solidair Friesland is heel leuk, iedereen is heel erg vriendelijk en ik zal in mijn tijd die ik hier besteed, veel leren! Ik kijk er erg naar uit om het komend jaar hier stage te gaan lopen.