Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Even voorstellen: Sanne Veenstra

Sanne Veenstra MA

Ik ben Sanne Veenstra en woon samen met mijn zoon Jaz (7) in Hardegarijp. Ik ben een creatieve duizendpoot met een grote passie voor het werken met jongeren. Als ondernemer geef ik trainingen en workshops in talentontwikkeling en persoonlijk leiderschap voor zorg- en onderwijsinstellingen. Daarnaast ben ik grafisch vormgever.

De afgelopen twee jaar ben ik werkzaam geweest als jongerenwerker in de gemeente Waadhoeke. Ik heb ook ervaring in het coördineren van projecten en in het werken met nieuwkomers.

Bij Solidair Friesland werk ik 16 uur per week (op woensdag en donderdag) als coördinator voor friend4friend. In dit mooie project kan ik al mijn talenten kwijt. Ik heb ontzettend veel zin om lijntjes uit te gooien en belangen te behartigen. We komen elkaar vast snel tegen!