Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Even voorstellen: Marina Ghattas

foto Marina Ghattas

Mijn naam is Marina Ghattas, ik ben 25 jaar, woon in Sint Annaparochie en volg de opleiding Social Work. Na een prachtige stage te hebben gelopen bij friend4friend Smallingerland, ga ik vanaf 1 september parttime aan de slag bij Solidair Friesland. Hier zal ik voornamelijk meewerken aan friend4friend Noord-Nederland en Leeuwarden.

Tijdens mijn stage heb ik me vooral beziggehouden met het friend4friend-traject en onderzoek gedaan naar het werven van jongeren en het bieden van structuur in het programma. Met deze nieuwe inzichten en ervaringen hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen aan friend4friend.

Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met mijn collega’s en de jongeren een geweldige impact te maken op onze samenleving!