Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Even voorstellen: Chantal Udema

Chantal Udema © Marchje Andringa 2023

Ik ben geboren in Nederland en emigreerde op zesjarige leeftijd naar Nieuw-Zeeland. Na de middelbare school ben ik eerst gaan reizen en heb ik in een dropjesfabriek gewerkt. Hierna heb ik mijn SPW-diploma gehaald en deed ik ervaring op in zorg en welzijn. Afgelopen tijd coachte ik statushouders bij hun integratie en zelfredzaamheid.

Van hieruit heb ik gesolliciteerd op de functie van coördinator Budgetmaatje bij Solidair Friesland. Ik wil me graag inzetten om financiële zelfredzaamheid te bevorderen en armoede te bestrijden. Ik wil graag betekenisvol werk doen en werken vanuit mijn hart voor de kwetsbare mens.

In mijn vrije tijd geniet ik van wandelen, fietsen, schilderen, lezen en blijven leren. Inmiddels ben ik alweer 23 jaar terug in Nederland en heb ik, net als Sneeuwwitje, een knappe Friese prins ontmoet!