Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Even voorstellen: Annette Geurden

Annette Geurden

Graag stel ik mij aan u voor als nieuw lid van het bestuur van Solidair Friesland. Mijn naam is Annette Geurden. Ik ben 56 jaar geleden geboren in Nistelrode. Tot mijn 18de ben ik opgegroeid en opgevoed in een sociaal, liefdevol katholiek gezin. Daarna heb ik bestuurskunde gestudeerd in Enschede en in 2001 ben ik bij de gemeente Leeuwarden beland als beleidsadviseur wijkgericht werken.

Momenteel ben ik werkzaam als sectormanager Beleid en Strategie sociaal domein bij dezelfde gemeente Leeuwarden. Als anderen mij omschrijven hoor ik woorden als: verbinder, inhoudelijk betrokken, inventief, humor en oprecht.

Solidair Friesland is voor mij een organisatie met een inspirerende visie op samen werken aan een duurzame sociale, solidaire, inclusieve en rechtvaardige samenleving. Waarbij de voor mij aansprekende waarden als onderlinge verbondenheid, solidariteit, nabijheid en wederzijds respect centraal staan. Het is voor mij dan ook een eer om deel uit te maken van een organisatie die deze waarden centraal stelt in haar denken en handelen.

Gezien en gehoord

Ik vind het belangrijk om samen met en door Solidair Friesland te zorgen dat mensen zich gezien en gehoord voelen. In wie ze zijn, in waar hun passie zit en in wat hun kwetsbaarheden en talenten zijn. Ik zet mij graag in voor een samenleving waarin iedereen meetelt en iedereen meedoet!

Tot slot nog wat persoonlijke weetjes: ik woon samen met Arnold en twee kinderen en in mijn spaarzame vrije tijd vind ik het leuk om te wandelen, te sporten, te lezen, te sneupen en koffie te drinken bij de kringloop.