Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Even voorstellen: Anita Steenstra

Vanaf 1 november werk ik bij Solidair Friesland, waar ik de werkzaamheden op het secretariaat ga overnemen van Carla, die met pensioen gaat. Graag stel ik me even voor.
Mijn naam is Anita Steenstra, ben 57 jaar en woon samen met mijn man Nico en onze jongste zoon in Akkrum. Dat ligt mooi centraal voor een rondje Friese Meren met onze boot of motor. In het dorp heb ik een stofferingsatelier gehad, was ik huishoudelijke hulp bij ouderen en organiseerde ik als vrijwilliger activiteiten in het verzorgingshuis. In de tijd dat onze drie kinderen, nu twintigers, opgroeiden woonden we nog in Leeuwarden. Sommigen kennen mij misschien uit de Vitus-parochie waar ik betrokken was bij werkgroepen gezinsvieringen en liturgisch beraad. Nog altijd zing ik met veel plezier bij het Franciscus Themakoor. De afgelopen vier jaar heb ik een deeltijd hbo-studie Human Resource Management afgerond en ga nu met veel enthousiasme in deze afwisselende functie aan de slag.

Anita Steenstra en Carla Baars