Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Even kennismaken

kennismaken

Sander Teertstra

Sander Teertstra

Naast een carrière in de ouderenzorg was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging met een andere doelgroep. Deze uitdaging vind ik binnen Solidair Friesland als coördinator friend4friend in de gemeenten Súdwest Fryslân en Smallingerland. Het is de bedoeling dat ik Nederlandse jongeren ga koppelen aan nieuwkomers in de leeftijdsgroep van 16-27 jaar oud. Daarnaast heb ik vanaf 1 april extra uren gekregen om te helpen bij de coördinatie van het vrijwilligerswerk voor de bewoners van de noodopvanglocaties in de gemeente Leeuwarden.
Haastig begonnen met schrijven, helemaal vergeten te vertellen wie ‘ik’ ben. Mijn naam is Sander Teertstra, 27 jaar oud en woonachtig in Leeuwarden. In mijn vrije tijd mag ik graag sporten of leuke dingen doen met vrienden.
Tot ziens binnen de Solidair gemeenschap!

Warme groet,
Sander Teertstra

Sandra Roza

Hallo allemaal, Ik ben Sandra Roza en sinds 1april ben ik werkzaam bij Solidair Friesland als Coördinator friend4friend Noordoostpolder. Ik zal veel vanuit huis en in de Noordoostpolder actief zijn. Ik woon samen met mijn echtgenoot Teun in Lemmer. We hebben samen 6 kinderen, die allemaal nu op zichzelf wonen en hun eigen gezin aan het bouwen zijn. We hebben inmiddels 8 lieve kleinkinderen, waar we veel plezier aan beleven en erg trots op zijn. Ik hou van humor, knutselen, lezen, zwemmen, hardlopen, voetbal, tennis, en nog veel meer……. Ik ga voor friend4friend jonge statushouders en jonge Nederlanders tussen de 16 – 27 jaar met elkaar verbinden om als duo aan de slag te gaan voor zichzelf en voor de samenleving.  Deze jongvolwassenen ga ik in hun kracht te zetten, zodat zij elkaar beter leren kennen en iets doen voor de samenleving, middels het doen van vrijwilligerswerk.  Met mijn kennis en kunde en een gezonde dosis humor bouw ik graag vele bruggen, waarbij ik het respectvol omgaan met mensen niet uit het oog verlies. Daarbij werk ik vanuit de principes van de geweldloze communicatie. Deze kwaliteiten en meer zet ik graag in om samen met u de doelstellingen van friend4friend en Solidair Friesland te realiseren en hoop u gauw te ontmoeten. Groetjes, Sandra Roza

Hallo allemaal,
Ik ben Sandra Roza en sinds 1april ben ik werkzaam bij Solidair Friesland als Coördinator friend4friend Noordoostpolder. Ik zal veel vanuit huis en in de Noordoostpolder actief zijn.
Ik woon samen met mijn echtgenoot Teun in Lemmer. We hebben samen 6 kinderen, die allemaal nu op zichzelf wonen en hun eigen gezin aan het bouwen zijn. We hebben inmiddels 8 lieve kleinkinderen, waar we veel plezier aan beleven en erg trots op zijn. Ik hou van humor, knutselen, lezen, zwemmen, hardlopen, voetbal, tennis, en nog veel meer…….
Ik ga voor friend4friend jonge statushouders en jonge Nederlanders tussen de 16 – 27 jaar met elkaar verbinden om als duo aan de slag te gaan voor zichzelf en voor de samenleving.
Deze jongvolwassenen ga ik in hun kracht te zetten, zodat zij elkaar beter leren kennen en iets doen voor de samenleving, middels het doen van vrijwilligerswerk.
Met mijn kennis en kunde en een gezonde dosis humor bouw ik graag vele bruggen, waarbij ik het respectvol omgaan met mensen niet uit het oog verlies. Daarbij werk ik vanuit de principes van de geweldloze communicatie. Deze kwaliteiten en meer zet ik graag in om samen met u de doelstellingen van friend4friend en Solidair Friesland te realiseren en hoop u gauw te ontmoeten.
Groetjes,
Sandra Roza

Marianne Landheer

Marianne Landheer

Hoi! Ik ben Marianne Landheer, 36 jaar oud en sinds deze maand in dienst bij Solidair Friesland als activiteitencoördinator noodopvang. Sinds januari ben ik al vrijwillig lid van de werkgroep taal, die zich bezighoudt met de coördinatie van de taalactiviteiten voor bewoners van de noodopvang WTC. Dit ga ik ook voor de noodopvang in Grou en Nieuw Mellens (voor de Oekraïense vluchtelingen) opzetten. Verschillende doelen van bewoners en vrijwilligers komen hier samen, maar de gemeenschappelijke deler is de constante lach op het gezicht. Misschien tot ziens op een van de locaties!
Marianne Landheer

Geeske de Vries

Geeske de Vries

Hallo allemaal!

Mijn naam is Geeske de Vries en ik ben 20 jaar oud. Deze maand ben ik begonnen bij Solidair Friesland als vrijwilliger coördinator voor de noodopvang en vluchtelingen Oekraïne. Hier zal ik mij bezig houden met de kinderactiviteiten. Ik was voorheen zelf al vrijwilliger bij de kinderactiviteiten en heb er super veel zin in om nu als coördinator aan de slag te gaan!
Graag tot ziens en met vriendelijke groet,
Geeske de Vries