Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Een nieuw gezicht bij Exodus Support

Feike Kooistra

Even kort voorstellen. Mijn naam is Feike Kooistra, 57 jaar jong en woonachtig in Twijzelerheide. Ik ben getrouwd met Wil en we hebben twee – nog studerende – zoons. Kerkelijk zijn we verbonden aan de Hervormde Gemeente van Twijzelerheide.
Sinds kort ben ik vrijwilligerscoördinator OKD en de vrijwilligersgroep. Waren deze activiteiten voorheen gescheiden, om praktische redenen zijn de groepen samengevoegd. Aanvankelijk zou ik alleen de OKD doen maar ik zie ook de voordelen van integratie. Het betekent wel meer werk, ik doe dit naast een vaste baan van 32 uur. Reden dat ik het samen met Wil ga oppakken. Ik zal vooral de organisatorisch kant doen, zij zal met name de planning op zich nemen.
Het is een bijzondere tijd om te beginnen. Tot nu toe heb ik niet meer gedaan dan een paar keer vergaderen, het serieuze werk moet dus nog beginnen. Ik moet er dus echt nog inkomen.
Zodra de omstandigheden dit toelaten maken Wil en ik graag kennis met de vrijwilligers.
Voor ons beiden een nieuwe uitdaging, we hebben er erg veel zin in.
Contactgegevens: tel: 06-14938720 Email: okdleeuwarden@exodus.nl