Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Scheepsmaatjesdag 2019

Scheepmaatjesproject 2019

Dit evenement is afgelopen

Het project Scheepmaatjes heeft als doel dat parochies en mensen met een verstandelijke beperking elkaar beter leren kennen en tot steun zijn. Hierbij zijn de mensen met een verstandelijke beperking (scheepsmaatjes) gekoppeld aan een vrijwilliger uit de parochie (maatje) Ook de rest van het jaar zoeken maatjes en scheepsmaatjes elkaar regelmatig op.

Werkgroep Scheepsmaatjes Zuidwest Friesland is weer heel enthousiast gestart met de voorbereiding van de scheepsmaatjesdag op zaterdag 9 NOVEMBER in Woudsend. Er wordt geprobeerd om deze feestdag steeds in wisselende parochies te organiseren. Twee dames van de werkgroep diaconie Woudsend zijn dit keer ook bij de organisatie betrokken en helpen mee bij de voorbereiding en op de dag zelf.

Woudsend ontvangt de scheepsmaatjes en hun maatjes in dorpshuis de Driuwpolle.

Het thema is: Iedereen kan wat !!!

Er zwerven die zaterdagmorgen wilde circusdieren in het dorp. Dus opgepast!! Het wordt al met al een spannende, vrolijke, prachtige en gezellige dag. Het koor Om ‘e Nocht verzorgt de liederen tijdens de slotviering , die rond de klok van half vier in het dorpshuis wordt gehouden. De voorganger is pastor Remco Hoogma.

U bent welkom bij de slotviering en bij het optreden. De inloop is vanaf 13:00 uur. Daarvoor wel graag aanmelden, want de ruimte is beperkt. Dat kan bij info@m-hoekstra-terpstra.speedlinq.nl