Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Diaconie in Beweging

Arme Kant Fryslân

Dit evenement is afgelopen

UITNODIGING

De werkgroep Arme Kant van Fryslân organiseert in het kader van de jaarlijkse Internationale Dag van weigering van Armoede op vrijdag 18 oktober 2019 een provinciale inspiratiebijeenkomst met de titel ‘Diaconie in Beweging’

We zijn verheugd over het feit dat we Dr. Henk Meeuws bereid hebben gevonden om een inleiding te verzorgen over ‘Leren geloven in diaconaal handelen’. Henk Meeuws is praktisch theoloog.

Als vervolg op de inleiding willen we graag op deze dag een verscheidenheid aan diaconale initiatieven uit de provincie voor het voetlicht brengen. En daar hebben we u voor nodig! Heeft u in uw gemeente of parochie een diaconaal initiatief ontwikkeld en wilt u anderen hier deelgenoot van maken, laat het ons dan weten! Ook als u bezig bent met een initiatief of aan het nadenken bent over een nieuw initiatief vernemen we dit graag.

U krijgt vervolgens op 18 oktober a.s. de gelegenheid om uw initiatief te presenteren aan de aanwezigen en een jury. U kunt hierbij kans maken op een bedrag van € 500,- en twee keer € 250,- te besteden aan uw project.

Twijfel dus niet! Hebt u een mooi diaconaal initiatief ontwikkeld of staat het nog in de kinderschoenen laat het ons vooral weten, graag voor 1 september a.s..

Voor vragen en aanmelden kunt u gebruik maken van het volgende mailadres: info@armekantfryslan.nl.
Ook als u geen diaconaal initiatief inbrengt bent u natuurlijk van harte welkom en kunt u zich aanmelden via bovenstaand mailadres.

vrijdag 18 oktober2019 van 10.00 uur tot 16.00 uur: Sint Martinushuis, Harinxmakade, Sneek

De Arme kant van Fryslân is een samenwerking van de bij de Raad van Kerken Fryslân aangesloten lid-kerken en Solidair Friesland.